Fri frakt vid köp över 699 SEK – gäller endast inom Sverige
Sök

WMY & hållbarhet

WMY syn på hållbarhet & miljö

Våra produkter är utformade med fokus på kvalitet och hållbarhet, så att de varar längre och minskar behovet av överkonsumtion. Genom transparens vill vi också säkerställa att våra kunder kan fatta informerade beslut om sina inköp.

Vår resa mot hållbarhet är en ständig process, och vi är beslutna att fortsätta förbättra oss. När du väljer Wearmyyoga, väljer du produkter som är mer än bara kläder; du väljer en hållbar livsstil och ett åtagande att rädda vår planet. Vi är stolta över att vara en del av din yogaresa och hoppas att tillsammans arbeta mot en mer hållbar framtid.

Visste du att?

Hållbarhet handlar inte bara om att skydda miljön, utan också om att skapa en bättre framtid för oss själva och kommande generationer? Genom att välja hållbara alternativ i våra vardagliga val, som att använda återvunna material och minska energiförbrukningen, kan vi alla bidra till att bevara vår planet och leva i balans med naturen. Varje liten handling räknas och tillsammans kan vi göra en stor skillnad för vår miljö. 

WMY miljötänk

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och medvetenhet när det kommer till val av material och produkter. Vi strävar efter att erbjuda endast det bästa för våra kunder samtidigt som vi tar ansvar för vår planets välbefinnande. Våra produkter väljs med omsorg för att säkerställa hög kvalitet och komfort, samtidigt som de är tillverkade av ekologiska och återvunna material för att minska vår miljöpåverkan. 

Material

Alla våra material är noga utvalda genom en medveten process där vi väljer vilka material att arbeta med. Vi strävar efter att använda ekologiska och återvunna material, och varje val görs med hänsyn till vår planets hälsa. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som är snälla mot både din hud och miljön. Genom att prioritera hållbara material i vår designprocess, försöker vi säkerställa att våra produkter är i harmoni med naturen och din välbefinnande.

Transporter

Vi föredrar samarbete med frakt- och logistikföretag som delar våra värderingar kring miljövänlighet och hållbarhet. Vårt mål är att minska vår koldioxidavtryck genom att välja transportalternativ som är energieffektiva och som har goda arbetsförhållanden för sina anställda. Genom att göra dessa noggranna val i våra transporter strävar vi efter att minimera vår miljöpåverkan och samtidigt säkerställa att våra produkter når våra kunder på ett tryggt och ansvarsfullt sätt.

Utsläpp

Wearmyyoga betraktar utsläpp som en av de mest akuta utmaningarna för vår planet. Därför strävar vi aktivt efter att minska vårt koldioxidavtryck genom flera åtgärder. Vi väljer ekologiska och återvunna material för att minska våra produkters miljöpåverkan. Dessutom prioriterar vi energieffektiva och miljövänliga transporter och tillverkningsmetoder. Genom att följa en noggrann och medveten strategi när det gäller att minska utsläpp, strävar vi efter att vara en del av lösningen och bidra till en mer hållbar framtid för oss alla.

3 hållbarhetstips för dina kläder

Prioritera ekologiska & återvunna material

Vi på Wearmyyoga rekommenderar att du väljer kläder som är tillverkade av ekologiska och återvunna material. Dessa alternativ minskar miljöpåverkan och främjar en mer hållbar modeindustri.

Långlivade plagg

Investera i kläder av hög kvalitet som är väl tillverkade och som du älskar att använda. Dessa plagg håller längre och minskar behovet av att köpa nya kläder ofta, vilket i sin tur minskar avfallet.

Vård & reparation

Ta hand om dina kläder genom att tvätta dem enligt skötselanvisningarna och utföra reparationer när det behövs. Wearmyyoga uppmuntrar dig att förlänga livslängden på dina plagg genom att lappa små hål eller byta ut slitna detaljer istället för att slänga dem.