KVALITÉ SEDAN 2015

WEARMYYOGA är gjord för träning, vila och allt däremellan …

Varumärket lanserades 2015 för att erbjuda riktigt bra kläder som du kan yoga i, snygga props du kan implementera i ditt hem och fina, intressanta tillbehör.

Magdalena Hanson är grundaren – utbildad skräddare – och skapare av WMY samt utbildad yogalärare som försöker leva efter mottot ”fair”. Med en bakgrund inom textilindustrin, ett stort intresse för yoga och en kombination av att hitta en riktigt bekväm kläder att yoga i, började Magdalena designa en rad yoga- och lounge kläder som hon, hennes vänner och familj kunde bära och alltid känna sig bekväma i .. .

”Rättvisan” i dessa produkter handlar om hållbarhet, att miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt och att alla som arbetar med tillverkning och leverans av WMYs produkter

har fått en skälig lön för sitt arbete. WMYs kläder & bolster tillverkas i Europa av yrkeskunnig personal. Textilerna har OEKOTEX-certifiering för kemikalier och som säkerställer att produktionen är ”ren”, dvs alla plagg är fria från gifter.

WMY stödjer i mesta möjliga mån europeiska tillverkare och leverantörer och som alla lever upp till (BSCI) etniskt, socialt och miljömässigt korrekt, t.ex. arbetsstandarder, inget barnarbete, brandsäkerhet, arbetstid, löner etc.etc. WMY vill skapa kläder som inspirerar kvinnor och män i alla former och storlekar för att använda sina kroppar till rörelse i alla dess former. Vi älskar det vi gör och försöker hela tiden vara nyfikna på livet, utvecklas & utveckla och vi hoppas du ❤ resultatet lika mycket som vi…

Magdalena Hanson