Fri frakt vid köp över 699 SEK – gäller endast inom Sverige
Sök

Om oss

Vad är WMY?

Wearmyyoga är skapat för träningspass, avkoppling och allt däremellan. Varumärket såg dagens ljus 2015 med visionen att erbjuda exceptionella kläder för yoga, stilfulla rekvisita för ditt hem och unika tillbehör.

Grundaren, Magdalena Hanson, är inte bara en utbildad skräddare utan även en certifierad yogalärare med en stark tro på rättvisa. Med en bakgrund inom textilindustrin och en passion för yoga, förenade hon dessa intressen för att skapa en kollektion av yoga- och loungkläder som hon själv, vänner och familj kunde använda och alltid känna sig bekväma i.

Våra produkter står för “rättvisa”, det vill säga hållbarhet med minimal miljöpåverkan samt en strävan efter att säkerställa rättvisa arbetsvillkor för alla som är involverade i tillverkning och leverans av WMY-produkter. Vi tror på en bättre balans mellan komfort, stil och ansvar gentemot vår planet. Välkommen till Wearmyyoga – där hållbarhet och yoga går hand i hand.

Vår vision

Vi strävar efter att vara den ledande och mest hållbara aktören inom yogaklädesbranschen, där vi förenar stil, komfort och miljöhänsyn för att främja en medveten livsstil bland våra kunder.

Miljö & hållbarhet

År 2030 ser Wearmyyoga fram emot att vara en pionjär inom hållbar modeindustri, med fullständig omställning till cirkulära produktionsmetoder och användning av återvunna material. Vår vision inkluderar att vara koldioxidneutrala och att aktivt bidra till en mer balanserad och bättre miljö för vår planet.

Material

Wearmyyoga strävar efter att använda noggrant utvalda material som inte bara uppfyller höga kvalitetskrav, utan även integreras på ett sätt som främjar både komfort och prestanda i våra yogaprodukter, samtidigt som vi håller fast vid vårt engagemang för hållbarhet och miljöhänsyn. 

Textiler

Vårt mål är att utveckla och använda textiler som inte bara är komfortabla och funktionella för yogapraktiken, utan också är ekologiskt ansvariga och hållbara. Vår vision är att skapa en kollektion av yogakläder som inte bara stödjer ditt välmående, utan också bidrar till en mer hållbar planet genom val av material och tillverkningsprocesser. 

Komfort

Vi är dedikerade till att skapa yogakläder med de mest komfortabla och funktionella textilerna, som främjar rörelsefrihet och medvetenhet under träning och vardag, med målet att förstärka den yogiska upplevelsen för våra kunder.

Upplev komfort och stil med våra yogakläder och produkter

Upptäck den perfekta föreningen av komfort, stil och hållbarhet med Wearmyyoga! Våra produkter är inte bara designade för att förhöja din yoga med oöverträffad bekvämlighet och rörelsefrihet, utan de är också skapade med omtanke om vår planet. När du väljer Wearmyyoga, investerar du i ditt välmående och en mer hållbar framtid.