Fri frakt vid köp över 699 SEK – gäller endast inom Sverige
Sök

Köpvillkor

Avtal om köp
Avtal om köp ingås när du väljer att registrera din beställning i kassan. Orderbekräftelse skickas sedan automatiskt till din e-postadress som du har angivit. Om en eventuell felaktighet i ordern uppstår kontaktar vi dig för att hantera ärendet vidare, det kan handla om en reservation, att varan du beställt fått ändrad leveranstid eller andra oförutsedda händelser.

Priserna i nätbutiken är dagsaktuella priser inklusive 25% moms. Momsen är inkluderat i totalkostnaden som du ser i kassan. Prisjusteringar kan ske när som helst utan avisering. Priserna inkluderar inte fraktkostnad. Eventuell fraktkostnad tillkommer och adderas i kassan innan du genomför ditt köp.

Åldersgräns
Vi ingår endast avtal med myndig person (18 år och över), alternativt omyndig person med målsmans tillåtelse och godkännande. Eventuella undantag finns i enlighet med Föräldrabalken.

Våra Betalsätt

  • PayPal
    Du kan betala enkelt och tryggt med hjälp av PayPal – VISA, Mastercard, American Express etc
  • SWISH
    123 271 62 31 Wearmyyoga AB
  • Klarna

 

Fraktsätt/Leveranstider
Vid köp över 599:-erbjuder vi fri frakt till utlämningsställe (DHL Servicepoint). Upp till 599:- tar vi ut en fraktavgift på 69:- Leveransen sker till DHLs utlämningsställen och du kommer att aviseras via SMS eller mail då paketet har anlänt. Paketet skickas oftast inom 1-2 arbetsdagar efter vi har emottagit inbetalning. Vi hör alltid av oss om vi inte kan skicka godset inom rimlig tid. Transportörens leveranstid tillkommer beroende på vart i Sverige du bor.

Önskar du en annan storlek?
Passade inte plagget? Ingen fara, vi byter till önskad storlek. Kontakta oss på contact@wearmyyoga.com innan du skickar tillbaka (du står för returfrakten) vi skickar rätt storlek (vi står för frakten).

Retur och ångerrätt
Vi följer Distanslagen och du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp från och med dagen du har hämtat ut ditt paket. Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaka ditt gods. Godset ska vara oanvänt och i oskadat skick, med alla lappar kvar och snyggt och fint packat i originalförpackningen. Du står för returfrakten. Vi returnerar summan inom 10 dagar från att vi har emottagit godset i fullgott skick annars kan avdrag tillkomma.

Wearmyyoga skickar varor över hela världen. Du betalar dock för returfrakten om du vill returnera eller byta en artikel. Alla priser inkluderar 25% svensk moms. Lokal moms och importtull, om tillämpligt, kan behöva betalas i ditt eget land.

Ej uthämtade paket
För ej uthämtade paket tillkommer en avgift på 149 SEK (vid större paket kan ev ett högre belopp tas ut pga av högre retur-fraktkostnad). Avgiften motsvarar kostnaden för administration, retur av varor och eventuell ytterligare hantering. Om du skulle ångra dig och vill ångra ditt köp efter att paketet har skickats från vårt lager, måste du hämta ut ditt paket på ditt utlämningsställe och sedan skicka tillbaka det till oss. Skulle paketet inte göras anspråk på, kommer det automatiskt att registreras som outtaget och debiteras som sådant.

Transportansvar
Transportansvar innebär att du ansvarar för att din försändelse kommer fram hel till oss. Packa därför gärna varorna extra noggrant så att de inte skadas under färden och använd gärna ett alternativ där du kan spåra försändelsen. Vi tar inte emot postförskott eller efterkrav.

Reklamation
Dina synpunkter och reklamationer ger oss värdefull information om hur vi kan förbättras. Det är viktigt för oss på Wearmyyoga att du är nöjd med ditt köp. Därför vill vi att du hör av dig direkt om något blivit fel. Vi tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt vilket innebär att du har tre års reklamationsrätt efter det att du har mottagit varan. Detta förutsätter att alla skötselråd följs och att normal aktsamhet iakttagits.

Du kan alltid nå oss per telefon eller mail, se ovan. Vi försöker svara på mail så fort vi hinner men återkommer senast inom 48 timmar på arbetsdagar.

Huvudkontor
Wearmyyoga AB
Fläskebovägen 13P
Se-438 91 Landvetter

Organisationsnummer: 559122–4083

Tel: +46 (0)705 53 99 50
Email: contact@wearmyyoga.com