Fri frakt vid köp över 699 SEK – gäller endast inom Sverige
Sök

Maxa sommarkänslan ända in i september.

Dancing girl wearing seamless yoga set.

Början av augusti betyder jobbstart för många – och hejdå till sommarsemestern.
Men bara för att arbetet kallar betyder det inte att semesterkänslan behöver vara över helt och hållet, eller hur?

  1. Nyttja eftermiddagarna – om du arbetar dagtid har du en hel kväll att nyttja som ledighet. Istället för att slänga dig i soffan direkt efter jobbet kan du förlänga semesterkänslan genom att hitta på saker om kvällarna. Varför inte äta middag med alla vänner som du inte hann se under semestern eller varför inte unna dig en extra lång promenad i sensommarsolen? Länge leve kvällar!
  2. Utnyttja lunchen till fullo – använd lunchen till att äta i lugn och ro, släpp jobbet och bara njut, du kanske t o m hinner med en liten promenad också, walk and talk med en kollega eller en härligt meditativ stund med dig själv. Lunchen är din lediga tid, var rädd om den!
  3. Maxa helgen – förläng semesterkänslan genom att njuta av helgen fullt ut och gör ”semester-roliga” saker – sådant som du inte hann med under semestern. Även om det kan kännas lockande att inte-göra-någonting alls och bara softa i soffan hela helgen efter en stressig vecka på jobbet, men gör det inte! Genom att hitta på något roligt kommer helgen kännas så mycket längre, gå ut på en brunch, se en utställning, besök en släkting, gå på hajk, man kan fortfarande bada… sök upp en ”farmers markets” (gott & kul att köpa närodlat) och varför inte leta efter ett en-dags-yoga retreat för att ”tanka” energi och balans…  – bara gör något! När det blir söndag och kväll kommer kan du summera helgen, liggandes i soffan, och känna dig väldigt tillfreds och peppad för en ny arbetsvecka.

XO XO

Dela inlägget